Muggar brukar vara en självklar giveaway och profileringsprodukt som inte bara är snygg att titta på, utan blir även en långvarig pryl som inte behöver bytas ut så ofta.

En annan fördel med reklammuggar är att de kan delas ut och användas året runt, det är alltså ingen produkt som måste anpassas efter säsong och årstid.

Då de flesta även brukar dricka ur sina muggar dagligen, så ger den en automatisk exponering mot användaren och bidrar till en bra varumärkesspridning.

Om du inte råkar tappa muggen i golvet, alternativ ha sönder den på något annat sätt, är reklammuggar annars vanligtvis långlivade reklamprodukter som tål en hel del disk och användning.

Välj din stil

Det finns som sagt många alternativ att ta fasta på när man inhandlar reklammuggar. Dels materialet som kan vara mer eller mindre slitstarkt och dels form och prisklass.

Det finns allt från de enklaste pappersmuggarna, till de lite mer sofistikerade stengodsexemplaren och du kan även gå via metall och rostfritt stål.

Hur du sedan väljer att skylta med ditt tryck, är upp till dig men det finns en hel rad alternativ att utgå från.

En viktig faktor är att anpassa dina muggar utefter din företagsimage och värderingar så att det blir en röd tråd i allt du företar dig.

Faktiskt kan en sådan enkel företeelse som en reklammugg säga mycket mer om ditt företag än du tror. Tror du dessutom på hållbarhet och långsiktighet, så ska du definitivt handla muggar som andas dessa egenskaper också.

Bjud på en mugg!

Ju mer du väljer att använda dina muggar och förse kunder och anställda med dem, desto lättare blir det för ditt företag att synas på ett relativt enkelt sätt.

Muggen kan du ställa upp som prydnad vid disken eller i receptionen, du kan låta dina anställda använda den till vardags och du kan med fördel servera dina kunder och besökare med dem för att lätta upp stämningen.