En mugg är så mycket mer än bara en mugg! Man kan säga mycket med denna robusta kopp som har blivit föremål för allehanda budskap och skojiga skämt i form av dekaler och text.

Muggar är perfekta profil-reklamprodukter att dela ut till arbetskamrater i fikarummet eller till kunder som vill ha en upplyftande present. Genom att använda muggar med samma logga på kontoret eller på lagret, kan gemenskapen stärkas ytterligare än vad den redan gör.

Som bekant är Sverige dessutom fika-landet nummer ett och därför utgör muggen och kaffekoppen en mycket viktig del på folks arbetsplatser.

Variera ditt tryck

Trycket på muggen kan i stort sett se ut hursomhelst. Om det inte är en vanlig logga, kan det i stället vara ett personligt foto, en humoristisk text eller en känd profil.

Många tycker även om att spexa till muggen för att ge den en unik design och ett snyggt yttre.

Det finns också en uppsjö utav muggar – allt från espressomuggen och den gamla hederliga kaffemuggen till take-away muggen och den termosinspirerade muggen som kan tas med på utflykten eller på tåget.

De muggar som ges ut till företag eller kunder/anställda på en arbetsplats är emellertid reklammuggar med logga eller ett påtänkt budskap som påminner om det företaget som står bakom utdelningen.

Muggar på tsreklam.se

På tsreklam.se har man ett flertal trevliga muggar att välja mellan. Som företag kan du beställa ditt tryck precis som du önskar och anpassa det efter ditt varumärke.

De har även flera olika material som keramik och stengods, glas eller rostfritt stål. Det erbjuds även minimalistiska muggar i metall som är tunnare än de ordinarie muggarna.

Du har alltså ett stort urval och kan titta igenom sortimentet i lugn och ro innan du bestämmer dig. Tryckmetoderna är de bästa och ger en varaktig effekt av ditt tryck, vilket naturligtvis är väsentligt för en effektiv varumärkesspridning.