Har du väl beslutat dig för att handla muggar som profilreklam, så kan vi bara gratulera. Detta är en uppskattad present och en gåva som sträcker sig till alla branscher och människor.

Då svenskar dessutom gärna tar sig en kopp kaffe, så kan en mugg vara rena lyckan för en ihärdig kaffedrickare.

Former på muggar

Som du säkert kan förstå, så är tiden förbi när en mugg bara var ett vanligt kärl där gamla tiders drycker förtärdes.

Då var de klumpiga, tjocka och tunga exemplar medans de idag är lätta, värmetåliga och snygga produkter som varje person har hemma i skåpet.

Ta tillfället i akt och botanisera bland termosmuggar med unik prägel, vanliga stora kaffemuggar, take away-modeller samt vanliga pappersmuggar som blir en enkel men otvivelaktig reklampryl på bensinmackar och kiosker.

Även fiffiga detaljer och former är populära och att leka med design.

En billig profilering

En fördel är att muggen är en billig produkt, vars, bränning och tryck inte är svårt att framställa. Dock kan priset också variera beroende på vilket material du önskat samt vilken form och design som erbjuds.

De simpla pappersmuggarna kanske inte ser mycket ut för världen, men de kan piffas upp till en fantastisk profilprodukt för ditt företag som gör livet roligare för en mängd människor.

Material

Som tidigare nämnt, kommer muggar i ett flertal material som kan vara mer eller mindre uppseendeväckande. Det vanligaste idag är den blanka stengodsmuggen som de flesta använder sig av.

En annan är termosmuggen för den som eventuellt är lite äventyrlig av sig och det finns även muggar av glas, metall, plast och isolerande muggar med rostfritt stål.

Till detta kan du också lägga till papper och det 100 % nedbrytbara materialet från växtfibrer som betraktas som ett komplett ekologiskt ämne som passar väl till företag, vars miljömedvetenhet är en av de viktigaste ståndpunkterna.