Lyckligtvis behöver man inte gå långt eller betala en hutlös summa. bara för att man vill göra en bra profilering av sitt företag. Muggar eller rättare sagt, reklammuggar, passar utmärkt och uppskattas av alla, oavsett bransch.

I stort sett alla äger någon typ av mugg och finns de inte tillgängliga på en arbetsplats så är det vanligt att folk tar med sig en hemifrån. I

Sverige är det dock kutym att fika och dricka kaffe på för-och eftermiddagarna så antalet arbetsplatser i landet som inte är försedd med muggar, kan man nog räkna på handens fem fingrar.

Sprid ert varumärke med muggar

Muggar som trycks upp med logga och saklig information, lämpar sig perfekt som presentreklam för att dela ut till kunder och anställda på vilket företag som helst.

Visserligen kan du behöva fundera över hur din mugg ska se ut samt vilket material den har o.s.v. men överlag är det bara att beställa de du anser passar bäst ihop med din företagsimage och sedan bara vänta tills processen är klar.

Dina mottagare kommer garanterat att uppskatta både gest och produkt och erinra sig om din firma så fort de tar fram muggen ifråga.

Placera ut muggarna strategiskt

Muggen kan lämpligen stå på ett kontor, uppe i skåpen om företaget har en liten köks-vrå, samt nere på lagret vid kaffemaskinen.

Alla människor kan komma att ha behov av en mugg och när man väl får det behovet så är man förmodligen tacksam att man inte behöver släpa med sig porslin hemifrån för att stilla sina krav.

Muggar tar heller inte stor plast och behöver inte paketeras i stora boxar, så att dela ut dem kommer heller inte att orsaka något större besvär.

Då de dessutom är lätta att hantera och tål disk flera gånger om dagen, så kan en arbetsplats som annars är lite stökig, ha lika stor nytta av muggar utan att alltid bry sig om hur man hanterar dem.