Nu har vi många gånger nämnt hur bra profilering reklammuggar ger.

En reklammugg kan göra mindre underverk för att sprida ditt varumärke och vara en smart och enkel present att dela ut till anställda och kunder i olika branscher, eftersom alla är i behov av en mugg.

Men faktum är att de också kan göra sig bra i köksskåpet på ditt företag utan att egentligen behöva fylla funktionen att marknadsföra dig.

Reklammuggar vs vanliga muggar

Reklammuggar är mycket billiga prylar och dessutom välbehövliga i alla avseenden. På så sätt kan du vara lite ekonomisk och inhandla reklammuggar för egen del också.

Dessa är betydligt billigare än om du skulle bege dig ut på stan och köpa en större mängd i butik.

Även muggar i nätbutiker brukar kosta mer om det rör sig om privat bruk. Det bästa du kan göra, är då att klicka dig in på nätet. Många olika muggar med tryck som dessutom trycker upp din personliga logga om du vill.

Fyll på när det behövs

Även om muggar håller länge och normalt inte behöver bytas ut förrän efter relativt lång tid, så kan det då och då vara fördelaktigt att fylla på lagret.

En del kanske har gått sönder, tappats bort eller blivit bruna efter allt kaffe. När du märker att det börjar dra ihop sig att införskaffa en ny liten mängd reklammuggar, så kan du alltså bara vända dig till den leverantör som förr tryckt upp dina reklammuggar.

Då finns loggan och trycket fortfarande på plats och allt du behöver göra är att lägga en ny beställning.

Kanske du till och med vill skapa en ny variant med ett nytt tryck eller lägga till ett par extra muggar i annat material för att utöka sortimentet. Det är alltid bra att förnya sig då och då, det vinner även din varumärkesspridning på.